ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.gentletouchofluxury.com, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους κάτωθι τρόπους:

Χρέωση Πιστωτικής κάρτας – Χρεωστικής κάρτας – Προπληρωμένης κάρτας

Η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιείται την ημέρα που σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών ισχύει για τις κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, AMEX, Diners.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gentletouchofluxury.com λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των οικονομικών συναλλαγών σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με την συνεργασία μας με το Alphabank e-Commerce της Alpha Bank.

Κατάθεση – μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση – μεταφορά του συνολικού ποσού των αγορών σας στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR2401401150115002320011920
Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΛΛΗΣ – ΠΑΙΖΗΣ – NATURA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ / NATURA MON. E.Π.Ε

Τα οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα για εμβάσματα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνον τον πελάτη. Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες σας θα εκτελούνται μόνο όταν έχει εμφανιστεί το συνολικό ποσό κατάθεσης στον παραπάνω λογαριασμό.

Αντικαταβολή

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή χωρίς επιπλέον χρεώσεις (δωρεάν αντικαταβολή), δίνοντας το αντίτιμο της αγοράς σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής υπηρεσίας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα.

Μετρητά με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβατε αυτοπροσώπως τα προϊόντα που παραγγείλατε από το φυσικό μας κατάστημα ΝATURA στην οδό Ηροδότου 21, Αθήνα, 106 74 χώρις χρέωση κόστους μεταφορικών.

Θα πρέπει να έχετε κάνει τηλεφωνική παραγγελία στα τηλέφωνα 2107241646, 210361549,  Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και ώρες 10:00 – 15:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες 10:00-20:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε αν θα πληρώσετε με έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο (για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.