ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ηλεκτρονική παραγγελία

Επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και στη συνέχεια ολοκληρώστε την παραγγελία σας, επιλέγοντας είτε να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό τον οποίο και θα χρησιμοποιείτε όποτε κάνετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή απλά ως επισκέπτης.

Για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Επιλέξτε από τον κατάλογο προϊόντων ή από αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τοποθετήστε τους στο Καλάθι Αγορών.
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία της παραγγελίας όπως για παράδειγμα, όνοματεπώνυμο,διεύθυνση αποστολής,τρόπος πληρωμής, τρόπος αποστολής κλπ.
  3. Δώστε την τελική εντολή παραγγελίας αφού αποδεχτείτε τους όρους χρήσης.

Σε περίπτωση λάθους κατά τα ανωτέρω βήματα επιλέξτε την επιλογή Πίσω για να επιστρέψετε στο προηγούμενο στάδιο και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας θα λάβετε ένα δεύτερο και επιβεβαιωτικό email με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν καθώς και το tracking number της εταιρείας courier. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Τηλεφωνική παραγγελία

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τηλεφωνικά τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε.

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σημειώστε τον κωδικό του εκάστοτε προϊόντος και καλέστε μας στα τηλέφωνα 2107241646, 2103615494.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να μας καλείτε από Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και ώρες 10:00 – 15:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες 10:00-20:30 (εξαιρουμένων των αργιών).

Προδιαγραφές προϊόντων

Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gentletouchofluxury.com, πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείς να τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει.